Tips voor als je langskomt

DO: Het zoeken naar je trouwjurk is een leuke belevenis die je wilt delen! Neem dus je mama, schoonmama, en/of beste vriendin of getuige mee naar dit ultieme jurkenparadijs. Zorg ervoor dat je vooral mensen meeneemt die dichtbij je staan, je persoonlijke smaak kennen en deze respecteren.

DON’T!: Neem niet té veel mensen mee! Te veel meningen zorgen alleen maar voor verwarring en frustratie bij jezelf.. En dat kun je missen als kiespijn!

Wij houden aan max. 5 personen inclusief de bruid. Dan is alle aandacht voor jou!

We plannen altijd direct je pasafspraken
Zo heb je iets om naar uit te kijken!

DO: Kom tijdig een jurk uitkiezen. Het beste is om zo’n 6 tot 8 maanden voor je huwelijksdatum op zoek te gaan naar je trouwjurk. Soms moet de jurk speciaal worden besteld, wat levertijden van drie tot vijf maanden betekent. Daarnaast is het voor jezelf ook prettig om de tijd te hebben.

DON’T!: Een jurk online bestellen is geen goed idee. Denk maar aan de kleuren die kunnen verschillen met de foto en je kunt ook niet uitproberen of de jurk jou wel flatteert. Een trouwjurk passen is echt een must!

DO: Bepaal op voorhand hoeveel je wilt uitgeven aan je trouwjurk. Pas geen jurken met een prijskaartje dat je niet wilt betalen.. om grote teleurstelling en traantjes te voorkomen!

Geniet van je afspraak! Trouwen is een feest
Het kiezen van een jurk moet dat ook zijn

DO: Sta open voor het advies van de verkoopster en luister naar haar raad. Met haar ervaring let zij op jouw figuur, je huidskleur én zal ze je jurken laten zien die perfect bij jouw stijl en uiterlijk passen. Pas meerdere jurken, ook al voldoen ze op het eerste gezicht niet aan jouw smaak of stijl.

DO: Wees eerlijk! Zeg wat je wel en niet mooi vindt – zo kan de verkoopster je alleen maar beter helpen.

DO: Bekijk van tevoren welke stijlen je mooi vindt, kijk eens op internet, blader in je favoriete trouwmagazines of maak een Pinterest board aan en pin hierop al jouw favorieten. Doe dan eens een stapje achteruit en zoek de overeenkomsten tussen de jurken. Je zult vanzelf overeenkomsten opmerken, of het nu gaat om de designer, het silhouette of de stof.

CONTACT

Taft & Tule staat voor alle aandacht – persoonlijke service -stijlvol – kwaliteit & een uitgebreide collectie.