Je dream dress vinden en dan ....

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Graag helpen wij jou als Bride to Be, bij het vinden van jouw dream dress. Een trouwjurk is een bijzondere aankoop en daar komt heel wat bij kijken. Hieronder vind je alvast wat praktische informatie. Een afspraak kun je online maken of neem even contact met ons op!

♥ Kiezen & Kopen ♥

Voor de eerste afspraak plannen wij 120 minuten waarin de verkoopstyliste voor jou op zoek gaat naar DE jurk. Het helpt als je weet wat je wel (en niet) wil. Eventueel kun je van tevoren specifieke modellen doorgeven aan de hand van de collectie op onze website.

Als je jouw keuze gemaakt hebt, is er natuurlijk champagne! Verder noteren we al je gegevens en de jurk en accessoires van jouw keuze. Ook plannen we gelijk de 1e pasafspraak.

Bij aankoop van je dress vragen we een eerste betaling van de helft van het aankoopbedrag (conform CBW). Het restant dient betaald te worden bij de eerste pasafspraak. Je kunt bij ons betalen met pin of contant.

Begin op tijd met het zoeken naar een jurk, zo’n jaar tot 7 maanden van tevoren. De levertijden van bruidsjurken variëren per leverancier maar liggen tussen de 3 en 6 maanden. Zit je korter voor je trouwdag, no worries, we hebben 300 jurken op voorraad.

♥ Passen & Vermaken ♥

Bij de aankoop zitten een aantal pasafspraken inbegrepen. De eerste pas is de 1e afspraak na aankoop en levering van jouw jurk en duurt circa 1,5 uur. Daarin wordt de jurk afgespeld om hem perfect op maat te gaan maken (denk daarbij aan innemen, uitleggen, aanpassen roklengte, etc.).

De controlepas wordt tijdens de eerst pasafspraak gepland. Bij deze afspraak is je jurk helemaal klaar en wordt deze feestelijk afgeleverd. Dan mag hij dus mee naar huis!

Wil je buiten de reguliere pasafspreken een keer extra passen? We zouden graag iedere bruid nog een tussentijdse pas laten doen van de jurk op het moment dat deze is binnengekomen. Helaas is dit niet mogelijk vanwege het aantal bruiden dat wij jaarlijks helpen en de aandacht die wij elke bruid willen geven.

♥ Twijfels & Garantie ♥

Een trouwjurk is waarschijnlijk de belangrijkste aankoop voor je bruiloft. Het overkomt vrijwel elke bruid dat ze na aankoop het misschien even niet meer weet. Geen nood, het geeft vooral aan hoe belangrijk jouw dream dress voor je is. Bedenk dat je de keuze weloverwogen genomen hebt en wat de doorslaggevende redenen waren. Een handige tip is ook om niet teveel naar de foto’s te kijken die van jou in je jurk gemaakt zijn. Dit zijn vaak onprofessionele foto’s, in het licht van de winkel, gemaakt met een mobiel en doen jouw jurk geen recht!

Jouw aankoop is verzekerd tegen schade en faillissement van de bruidswinkel. Omdat je een trouwjurk ver van tevoren koopt, is het fijn om te weten dat dit gegarandeerd is, in het geval dat er iets gebeurt. Het niet doorgaan van een huwelijk of een zwangerschap zijn geen redenen voor annulering van de aankoop – neem in dat geval contact op met de styliste om de situatie te bespreken.

CONTACT

Taft & Tule staat voor alle aandacht – persoonlijke service -stijlvol – kwaliteit & een uitgebreide collectie.