FAQ by Taft & Tule

Waar vind je de shop van Taft & Tule?
Onze sfeervolle bruidsboetiek is gevestigd aan de haven te Schoonhoven. Adres: Haven 12, 2871 CM.

 

Wanneer moet ik starten met de zoektocht naar mijn trouwjurk?
Begin op tijd met het zoeken naar een jurk. We raden aan tussen de 9 en 12 maanden voor je bruiloft.  De levertijden van bruidsjurken variëren per leverancier maar liggen tussen de 16 en 20 weken.

 

Ik trouw op korte termijn, is dit haalbaar?
Als je sneller een trouwjurk nodig hebt kan je altijd een rush order plaatsen. Houd er rekening mee dat dit gepaard gaat met extra kosten. Zit je korter voor je trouwdag, no worries, we hebben 300 jurken op voorraad.

 

Moet ik een afspraak maken?
Bij Taft & Tule werken we alleen op afspraak. We vinden het namelijk belangrijk om iedere bruid de persoonlijke aandacht te geven die zij verdient.

 

Hoe lang duurt een afspraak?
Voor de eerste afspraak plannen wij 120 minuten waarin je persoonlijke styliste met jou opzoek gaat naar DE dress.

 

Wie zal ik meenemen naar mijn afspraak?
Bruid + 4

We raden je aan om die mensen mee te nemen die jou het beste kennen en met wie jij dit bijzondere moment wilt delen. Neem niet meer dan 4 mensen mee omdat veel verschillende meningen je keuze soms alleen maar lastiger maken. Daarnaast willen wij graag alle aandacht aan de bruid geven.  Bovendien zijn wij een trouwboetiek, wat betekent dat onze ruimte knus en gezellig is maar niet heel groot. Het is voor iedereen comfortabeler wanneer de groep niet te groot is.

 

Met welk budget kan ik bij jullie terecht?
De jurken in onze collectie zijn geprijsd van €1500 tot €2700, inclusief de vermaakkosten.

 

Hoe kan je betalen bij Taft & Tule?
Bij aankoop van je dress vragen we een eerste aanbetaling van 60% van het aankoopbedrag. Het restant dient betaald te worden bij de volgende pas afspraak. Je kunt bij ons betalen met pin en contant.

 

In welke maten zijn jullie collecties?
Onze collecties zijn er in maat 34 t/m 46. Maar maak je geen zorgen, we weten precies hoe we onze jurken goed kunnen vast klippen zodat je altijd een goed beeld krijgt van hoe de jurk jou staat.

 

She Said yes to the dress!! Hoe gaat het nu verder?
Als je jouw keuze hebt gemaakt is er natuurlijk CHAMPAGNE!! Verder noteren we al je gegevens en voordat we jouw jurk bestellen meten we je eerst helemaal op. Ook plannen we gelijk je eerste pas afspraak.
Tijdens de eerste pas afspraak spelt de styliste jouw jurk helemaal af op jouw maten. Vervolgens gaat de coupeuse hiermee aan de slag. De controlepas wordt tijdens de eerst pasafspraak gepland. Bij deze afspraak wordt jouw jurk helemaal nagelopen en bekijken we of deze perfect zit. Zo ja, dan wordt deze feestelijk afgeleverd en mag hij dus mee naar huis!

 

Je afspraak annuleren?
Onze boetiek garandeert persoonlijke aandacht. Daarom hebben wij een beperkt aantal afspraakmogelijkheden per dag. Als het je niet lukt om naar je afspraak te komen, laat het ons dan alsjeblieft op tijd weten.

 

Kan ik mijn jurk na aankoop annuleren? En wat te doen bij twijfel?
Een trouwjurk is waarschijnlijk de belangrijkste aankoop voor je bruiloft. Het overkomt vrijwel elke bruid dat ze na aankoop het misschien even niet meer weet. Geen nood, het geeft vooral aan hoe belangrijk jouw dream dress voor je is. Bedenk dat je de keuze weloverwogen genomen hebt en wat de doorslaggevende redenen waren.

Wanneer je aankoopcontract getekend is wordt jouw trouwjurk besteld. Je jurk kan dan dus niet meer worden geannuleerd. Het niet doorgaan van een huwelijk of een zwangerschap zijn ook geen redenen voor annulering van de aankoop. Neem in alle gevallen contact op met de styliste om de situatie te bespreken.

Taft en Tule is aangesloten bij het CBW garantie fonds. Je aankoop is verzekerd tegen schade en faillissement van de bruidswinkel.

CONTACT

Taft & Tule staat voor alle aandacht – persoonlijke service -stijlvol – kwaliteit & een uitgebreide collectie.