FAQ by Taft & Tule

Waar vind je de shop van Taft & Tule?
Onze sfeervolle bruidsboetiek is gevestigd aan de haven te Schoonhoven. Adres: Haven 12, 2871 CM.

Wanneer moet ik starten met de zoektocht naar mijn trouwjurk?
Begin op tijd met het zoeken naar een jurk. We raden aan tussen de 8 en 11 maanden voor je bruiloft. Dan heb je alle keus, in alle maten, in alle kleuren en in alle modellen uit de gehele collectie. We verwachten voor de summer of love extra drukte dus wacht niet te lang! Langer dan 11 maanden van te voren is het niet mogelijk om een afspraak te maken.

Ik trouw op korte termijn, is dit haalbaar?

Geen probleem, wij hebben 200 tot 300 stylen op voorraad! Mocht je dreamdress snel besteld moeten worden, dan kunnen we een rush order plaasten zodat er een verkorte levertijd is. Bijna alle bridal labels hebben een online-voorraad systeem die we ter plekke kunnen raadplegen. Maak hier je afspraak of bel naar 0182381188.

Moet ik een afspraak maken?
Bij Taft & Tule werken we alleen op afspraak. We vinden het namelijk belangrijk om iedere bruid de persoonlijke aandacht te geven die zij verdient.

Hoe lang duurt een afspraak?
Voor de eerste afspraak plannen wij 120 minuten waarin je persoonlijke styliste met jou opzoek gaat naar DE dress.

Wie zal ik meenemen naar mijn afspraak?
Bruid + max 3 personen. TIP: als je past in een kleinere setting is alle aandacht voor jou en super leuk is om per sessie eventueel verschillende mensen mee te nemen. Zo is iedereen betrokken en enthousiast.

Onze ervaring is dat voor baby’s en kinderen de afspraak te lang duurt. We ontvangen je graag zonder kinderen zodat alle aandacht voor jou is.

Wat kost een Taft & Tule jurk?
De jurken in onze collectie zijn geprijsd van 1895 tot 2995.-

Hoe kan je betalen bij Taft & Tule?
Bij aankoop van je dress vragen we een eerste aanbetaling van 50% van het aankoopbedrag. Het restant dient betaald te worden bij de volgende pas afspraak. Je kunt bij ons betalen met pin en contant.

In welke maten zijn jullie collecties?
Onze collecties zijn er in maat 34/46. Maar maak je geen zorgen, we weten precies hoe we onze jurken goed kunnen vast klippen zodat je altijd een goed beeld krijgt van hoe de jurk jou staat. Onze collectie is te passen vanaf maat 34 tot 46.

She Said yes to the dress!! Hoe gaat het nu verder?
Als je jouw keuze hebt gemaakt is er natuurlijk CHAMPAGNE!! Verder noteren we al je gegevens en voordat we jouw jurk bestellen meten we je eerst helemaal op. Dan geven we jouw de keuze:

The perfect fit:
Doordat het druk is bij Taft hebben we meer dresses in kunnen kopen, daardoor kunnen we de dresses met een scherpere prijs aanbieden. Omdat de bruiden uit alle hoeken van het land komen kunnen we voorstellen dat je het vermaken het liefst doet in je eigen omgeving.

Wanneer jouw jurk binnenkomt nemen we direct contact met je op om een eerste fitting of haalafspraak in te plannen. Er zijn twee opties waaruit je kunt kiezen:

Zonder vermaken:
Je kan jouw dream dress gelijk mee nemen naar huis zonder dat hij vermaakt is, dit vind je terug in de prijs van de jurk (we berekenen een korting op de jurk). Je kan de aanpassingen laten doen door een eigen coupeuse bij jouw in de buurt. Dit is een goede optie mocht er een kleine aanpassing nodig zijn of als je wat verder weg woont.

Met vermaken:
We plannen een eerste fitting in om jouw dream dress op maat af te spelden en te vermaken in ons atelier. Daarna plannen we een tweede fitting in voor de final check, we gaan er van uit dat je dress helemaal perfect zit en dan mag deze mee naar huis! De kosten van het vermaken zijn niet in de prijs van jouw jurk opgenomen en worden achteraf apart berekend. De keuze is aan jou!

* Eerdere vermeldingen betreft vermaken op google etc komen hierbij te vervallen.

Je afspraak annuleren?
Onze boetiek garandeert persoonlijke aandacht. Daarom hebben wij een beperkt aantal afspraakmogelijkheden per dag. Wijzigingen van afspraken kan tot 5 werkdagen van te voren i.v.m de planning en voorbereiding van jouw jurk.

Kan ik mijn jurk na aankoop annuleren? En wat te doen bij twijfel?
Een trouwjurk is waarschijnlijk de belangrijkste aankoop voor je bruiloft. Het overkomt vrijwel elke bruid dat ze na aankoop het misschien even niet meer weet. Geen nood, het geeft vooral aan hoe belangrijk jouw dream dress voor je is. Bedenk dat je de keuze weloverwogen genomen hebt en wat de doorslaggevende redenen waren.

Wanneer je aankoopcontract getekend is wordt jouw trouwjurk besteld. Je jurk kan dan dus niet meer worden geannuleerd. Het niet doorgaan van een huwelijk of een zwangerschap zijn ook geen redenen voor annulering van de aankoop. Neem in alle gevallen contact op met de styliste om de situatie te bespreken.

Taft en Tule is aangesloten bij het CBW garantie fonds. Je aankoop is verzekerd tegen schade en faillissement van de bruidswinkel.

CONTACT

Taft & Tule staat voor alle aandacht – persoonlijke service -stijlvol – kwaliteit & een uitgebreide collectie.