THE PERFECT FIT

Doordat het druk is bij Taft hebben we meer dresses in kunnen kopen en daardoor kunnen we de dresses met een scherpere prijs aanbieden. Omdat de huidige collectie minder aanpassingen nodig heeft, en de bruiden uit alle hoeken van het land komen kunnen we voorstellen dat je het vermaken het liefst doet in je eigen omgeving.

Wanneer jouw jurk binnenkomt nemen we direct contact met je op om een eerste fitting of haalafspraak in te plannen. Tip: Nieuw is dat je uit twee opties kunt kiezen:

Zonder vermaken:

Je kan jouw dream dress gelijk mee nemen naar huis zonder dat hij vermaakt is, dit vind je terug in de prijs van de jurk. Je kan de aanpassingen laten doen door een eigen coupeuse bij jouw in de buurt. Dit is een goede optie mocht er een kleine aanpassing nodig zijn of als je wat verder weg woont.

Met vermaken:

We plannen een eerste fitting in om jouw dream dress op maat af te spelden. Denk aan het bepalen van de juiste lengte en het innemen van de taille. Tijdens deze afspraak is er ook gelegenheid om jouw look verder compleet te maken. We hebben een uitgebreide collectie sieraden en haaraccessoires voor een perfecte match met jouw dress en met de  lingerie helpen we je graag om je te laten stralen in jou jurk! Tip: Denk eraan dat je je trouwschoenen meeneemt naar je afspraak!

Daarna plannen we een tweede fitting in voor de final check, we gaan er van uit dat je dress helemaal perfect zit en dan mag die mee naar huis! De kosten van het vermaken zijn niet in de prijs van jouw jurk opgenomen en worden achteraf apart berekend. De keuze is aan jou!

* Eerdere vermeldingen betreft vermaken op google etc komen hierbij te vervallen.

Custom made:

Naast de basis aanpassingen is het ook mogelijk om jou dreamdress custom made aan te passen. Hierbij kan het gaan om de hals naar wens aan te passen, de top te voeren of extra kant toe te voegen. Kleine aanpassingen doen we graag!

CONTACT

Taft & Tule staat voor alle aandacht – persoonlijke service -stijlvol – kwaliteit & een uitgebreide collectie.