Taft & Tule Atelier

OP MAAT GEMAAKT

Bij Taft & Tule zorgen we voor de ‘perfect fit’. Tijdens de aankoop wordt bepaald in welke maat jouw jurk besteld gaat worden en in de volgende fitting sessies moet deze verder op maat worden gemaakt.

Bij je eerste pasafspraak is de voor jou bestelde jurk door ons ontvangen en draag je dus jouw EIGEN dress. In de 1,5 uur van de afspraak gaan we je jurk op maat afspelden en bekijken we wat er nog moet worden aangepast. Denk bijvoorbeeld aan het bepalen de juiste roklengte, innemen van de taille of mooi laten aansluiten van de halslijn. Ook een toevoegen van een dans-/draaglus hoort tot de mogelijkheden!

Tijdens deze afspraak is er ook gelegenheid om jouw look verder compleet te maken. We hebben een uitgebreide collectie sieraden en haaraccessoires voor een perfecte match met jouw dress en ook voor eronder is er ruime keuze. Denk eraan dat je je trouwschoenen meeneemt naar je afspraak!

CUSTOM MADE

Naast de kleine wijzigingen aan jurken die bij de 1e pasafspraak worden bepaald, is ons atelier ook heel kundig in het ‘custom made’ aanpassen van jurken. Het aanzetten van mouwen, het verhogen van een halslijn, extra kant op de rok of een kanten rug voorzien van voering – onze coupeuses verstaan hun vak en maken jouw jurk uniek! Heb je speciale wensen, bespreek ze gerust met ons.

CONTACT

Taft & Tule staat voor alle aandacht – persoonlijke service -stijlvol – kwaliteit & een uitgebreide collectie.